SANITAIR

Het sanitair gebouwtje op de camping is een vrolijk en kleurrijke aangelegenheid voorzien van 2 toiletten en 2 douches, beide voor mannen en vrouwen. Voor gebruik van warm water in de douche zijn de douches voorzien van een 50ct muntjesapparaat. Natuurlijk kunt u deze indien nodig wisselen of verkrijgen bij de receptie. Voor 50ct kun je 5 minuten lekker warm douchen!

2 Wasbakken voorzien van koud water en spiegels in het gebouw aanwezig.

 

 

Aan de buitenzijde van het gebouw zijn 2 (af) wasgelegenheden te vinden voorzien van koud water en in de kastjes eronder bevinden zich wat hulpstukken als afwasborstels, druiprekken en zeep waar je gebruik van kan maken.

 

 

 

 

 

KAMPVUUR

Het is op “De camping” toegestaan in de daarvoor bestemde vuurtonnen een vuurtje te stoken. Vraag hiernaar bij aankomst en wij zullen je de weg wijzen ook m.b.t. houtvoorziening.

Zonder vuurton is vuurmaken niet toegestaan!

 

BBQ-PLEK

Wij hebben een Weber bbq beschikbaar voor gasten! Liever geen wegwerp bbq’s gebruiken ivm brandplekken in het gras. Wil je gaan bbq’en en wil je gebruik maken van een van onze bbq’s? De borg bedraagt €10,- voor het gebruik en bij schoon inleveren krijg je deze natuurlijk terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie!

 

 

TENTSERVICE-ONTBIJT@TENT

Wil je een lekker vers ontbijtje tijdens je verblijf maar heb je zelf geen zin dit te regelen?

Wij doen dat met liefde voor je!

Verse broodjes, eitje van onze eigen kippen en divers beleg met daarbij nog een stuk fruit uit de omgeving, een glaasje zuivel, koffie/thee en een verse jus en dat alles op de aangegeven tijd op een dienblaadje gepresenteerd voor je tent of vouwwagen! Dat is nog eens lekker wakker worden…….

 

KLEDING WASSEN

Indien nodig doen wij, tegen een kleine vergoeding, je was met onze eigen wasmachine en laten het drogen aan de waslijn buiten. Binnen 24 uur krijg je je schone was weer netjes opgevouwen terug! Vraag naar de mogelijkheid indien nodig bij de receptie.