“De camping” is niet zó maar een camping als alle anderen…..

 

Wij willen je namelijk naar huis laten gaan met een totaal beleving en ervaring. Tijdens je verblijf zul je zien dat “De camping” een “recreatieve creatie plek” is! Creëren en recreëren kan bij ons allemaal tegelijk en gaan hand in hand!   Dát maakt onze camping “De camping”!

 

Op de camping zijn verschillende ongewone, gekke, creaties te vinden die je in het alledaagse niet tegenkomt! Een zitje van oude (schone) oude toiletpotten, spiegeltjes in de bomen, groenteplantjes her en der die je kunt gebruiken voor je maaltijd en nog veel meer….!

 

 

 

HOMEMADE POTPOURRI VAN BLOEMEN UIT DE TUIN!

 

 

Bijna alles wat je ziet en waar je gebruik van maakt tijdens je verblijf heeft ooit een andere oorsprong of bestemming gehad en wij hebben dat waar nodig gerestyled en weer iets passends van kunnen maken voor op de camping! Zo komt bijna alle aankleding van de camping uit de natuur of is een afgedankt artikel dat wij gerestyled hebben tot iets bruikbaars voor de camping, bijvoorbeeld een oud paardenzadel op een boomstronk als barkruk, wc potten o.a. als bloempot  enzovoorts….     Oude bruikbare spullen krijgen bij ons een nieuw leven!